Rabu, 18 April 2012

ph0t0



Selasa, 31 Januari 2012

TIPS CARA SUSUN GAMBAR MENARIK

Kedudukan gambar sebelah menyebelah..(3 keping_
My ImageLovely Couple
My ImageMy Family
My ImagePut3
My ImageSaufi Aliff
My ImageTajol Ashraf
My ImageNur Syaffaat
My ImageQasyaf
My ImageSyaffa
My ImageAshraf & Syaffa
My ImageMasjid Kristal
My ImageMr Kacap
My ImageP.Pinang
My ImageSyaffa dan Qasyaf 
My ImageSyaffa
My ImagePut3 

GRAF GAMBAR

My ImageMy Famili 1


My ImageAyah N Ibu
My ImageMy Self


My ImageMy Famili 2
My ImageIbu N Ijat
My ImageMy Famili 3
My ImageAliff N Syaffa
My ImageSyaffa
My ImageAliff N Qasayaf
My Imagetesting1






































Sabtu, 28 Januari 2012

bace lh.. :)

Kejadian ini berlaku di sebuah hospital bersalin. Terdapat 4 orang suami yang sedang
menunggu isteri masing-masing bersalin. Seketika kemudian, keluar seorang jururawat dan
menghampiri lelaki yang pertama.

Jururawat: Tahniah, anda memdapat anak kembar dua.
Suami 1: Wow… Sedang eloklah tu. Saya bekerja di Menara Berkembar, KLCC.

Dua ketika kemudian, jururawat tersebut keluar dan menghampiri lelaki yang kedua.
Jururawat: Tahniah, encik mendapat kembar tiga.
Suami 2: Menakjubkan kerana saya memang bekerja di TV3.

Tiga ketika kemudian, jururawat tersebut keluar lagi dan menghampiri lalaki yang ketiga.
Jururawat: Tahniah, encik mendapat kembar empat.
Suami 3:Apa? Empat? Oooo.. agaknya sebab sya bekerja di 4 season hotel kot….

Kelihatan lelaki yang keempat begitu gelisah. Lalu datang jururawat tersebut.
Jururawat: Encik.. kenapa begitu gelisah? Isteri encik pasti selamat kerana hospital ini merupakan yang terbaik di KL.
Suami 4:Saya tidak dapat bayangkan bagaimana siksanya isteri saya?
Jururawat: Kenapa?
Suami 4: Saya bekerja di Produksi 2020…..

Sabtu, 14 Januari 2012

Tips Seorang Blogger







Hari ini saya nak kongsi cara buat butang dalam blog. Senang saja..hehehe
lawati laman web ini..http://www.buttonweb.net/ ikut je arahan. Saya dah buat beberapa butang utk blog saya.



























Sabtu, 3 Disember 2011

Mak : Lesen ! tolong beli santan !
Lesen : Lesen tgh main PSP la mak !
Mak : Otak ! tolong mak beli santan !
Otak : Otak tgh berak la , mak !
Mak : Kad pengenalan , tolong beli santan !
Kad pengenalan : Kad pengenalan tgh main facebook la mak !
Mak: Gila , tolong beli santan !
Gila: Ok , mak !

Dalam perjalanan, Gila ditahan polis kerana memandu melebihi had laju !

Gila : Ada apa , encik ?
Polis : Mana lesen ?
Gila : Lesen tak ada dgn saya , dia tgh main PSP.
Polis : Kad pengenalan kamu mana ?
Gila : Kad pengenalan tgh main facebook.
Polis : Kamu tak ada otak ke ?
Gila : Otak tgh berak , Polis kenal keluarga saya ke ? Semua nama adik beradik saya encik tahu.
Polis : Awak ni gila , ya ?
Gila : Nama saya memang Gila.

Rabu, 9 November 2011

Koleksi Teka Teki

1. Dia berdiri, tetapi dia kata dia sedang duduk. Siapakah dia?

2. Ular apa yang boleh digunakan untuk memasak?

3. Binatang apa paling pemalas?

4. Kuda apa, kita tak nampak dia, tetapi dia nampak kita.

5. Hari apa makan orang?

6. Banyak-banyak kera, kera apa yang pandai menaip?

7. Bas apa yang tidak boleh di undur?

8. Banyak-banyak nasi, nasi apa yang orang tidak makan dan jika diterima akan dibuang?

9. Banyak-banyak tempat, di manakah air tidak pernah cerah?

10. Kenapa idung lembu berair?

11. Burung apakah yang paling penyayang?

12. Kalau seorang, sendiri tau. Kalau berdua, dua-dua sama tau. Bertiga, tiada siapa yang tau kecuali orang yang buat. Kalau berempat, lagilah tak tau... apa dia?

13. Apa dia: Bila kecik dia itam, bila besar dia jadik putih?

Untuk jawapan sila klik tulisan berikut : Jawapan

Jumaat, 14 Oktober 2011

kisah cinta

.
Ini sebuah kisah cute love story.
gurl:saye cantik tak
boy:tak...
gurl:awk nak hidup bersame saye tak
boy:tak...
gurl:awk akan menangis tak kalaw saye tngglkn awk
boy:tak...
gurl mule menangis , boy tarik rapat n berkate :
Awk tak cantik tapi yang tercantik
Saye tak nak hidup bersame awk tapi saye hidup untuk awk
Kalaw awk tngglkn sye , saye tak menangis tapi saye akan mati

-Nick Lan-
by: SaYa BuKaN TaK NAk JaWaP KoMeN KaMu,TaPi SaYa MaLu SeBeNaRnYa (-'_'-)

My Video with Liric

http://www.youtube.com/watch?v=kj6HOryNHSs&feature=colike
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...